Onze medewerkers

Enorm trots zijn we op al onze medewerkers. We hebben een divers, maar hecht pedagogisch team: mbo-, hbo-, en universitair geschoold. Ieder jaar is er een royaal budget voor scholing en verdieping. Samen willen we ervoor zorgen dat uw kind een fijne tijd bij ons heeft. We bieden ruim voldoende stimulering binnen een veilige basis: een combinatie van groot belang voor de ontwikkeling van ieder kind.

Naast de pedagogisch medewerkers op de groep zijn er nog enkele personen waar u en uw kind mee te maken krijgen. Relinde Adegeest is pedagoog en als directeur in dienst van de stichting. Beide locaties hebben een adjunct-hoofd: Mirjam Knotter op Pluk en Yvonne Bijster op Pippeloentje. De administratie is in handen van Henriëtte Lommers, zij is enkele ochtenden aanwezig op Pippeloentje. En tenslotte is er de hulp van Betty Mooi, zij assisteert afwisselend op Pippeloentje en Pluk, verzorgt dan de fruithapjes, de was en assisteert waar nodig.

Relinde Adegeest - directeur

Relinde Adegeest – directeur

Team Pippeloentje

Team Pippeloentje

Team Pluk

Team Pluk

Ieder jaar bieden we een aantal stageplaatsen aan leerlingen van de opleiding PW (pedagogisch werk) van de ROC ‘s uit de regio (o.a. het NOVA college). Wij vinden het belangrijk om bij te kunnen dragen aan de opleiding tot goede pedagogisch medewerkers. Bovendien is de wisselwerking met toekomstige collega’s vaak inspirerend en verfrissend.

We hebben een heel stabiel team, maar altijd wel vol nieuwe plannen. Daarom zijn we ook regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s, soms als oproepkracht, maar soms ook als vaste medewerker.

Belangstelling? Voor meer informatie over een stageplek of een vacature: neem dan contact op en stuur een e-mail naar info@kdvskip.nl.

Nieuws!

Foto’s van Sinterklaas bekijken? inloggen!